Манчестър Юнайтед се намира в слаба форма, но треньорът на Байерн Мюнхен Томас

...
Манчестър Юнайтед се намира в слаба форма, но треньорът на Байерн Мюнхен Томас
Коментари Харесай

Тухел: Манчестър Юнайтед си остава опасен съперник

Манчестър Юнайтед се намира в слаба форма, само че треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел прикани никой да не си прави илюзии, че баварците ги чака елементарен мач в сряда вечер в Шампионската лига. Двата отбора започват присъединяване си в шампионата със конфликт на “Алианц Арена ” от група “A ”, в която са още Галатасарай и ФК Копенхаген.

“Последните резултати на Юнайтед не разкриват кой знае какъв брой за отбора. Те обаче са рискови на контраофанзива с футболисти като Бруно Фернандеш, Маркъс Рашфорд и Расмус Хойлунд в предни позиции. Никога не можем да си позволим да смъкваме равнището, защото Манчестър Юн винаги е рисков. В този тим разполага с доста самостоятелна класа ”, съобщи Тухел.

“По принцип Байерн срещу Юнайтед е огромен мач, това са два от огромните клубове в Европа. Искаме да усетим атмосферата на това съревнование и да включим и почитателите в прекарването. През 1999 година (във финала на ШЛ - б.р.) имаха доста на брой положения за 2:0, само че се стигна до равнене от нищото. Това беше един специфичен дуел, като мнозина ентусиасти в никакъв случай няма да го не помнят. Понякога тези мемоари разсънват в теб характерно предпочитание отново да вдигнеш трофея ”, въодушевен е наставникът на германците.

“Шампионската лига е едно от най-трудните надпревари, в които участваш, само че е и най-силното. Наистина ми доставя наслаждение постоянно да съм част от шампионата.

Разполагаме със относително дребен състав, изключително на някои постове. От в този момент нататък до зимната пауза ни чакат мачове непрекъснато. Ето за какво е нужно всичко в тима да са мощни душевен, тъй като запасите ще са ни доста значими. В контракта на никого не написа по какъв брой време би трябвало да играе. Знам, че би трябвало да взема сложни решения по отношение на състава, само че и всеки футболист би трябвало да дава всичко от себе си. ”

Самият Тухел обаче няма да води тима си от пейката, тъй като ще изтърпи наказване още от предишния сезон. “Жалка работа, само че по този начин стоят нещата. Моите сътрудници ще компенсират за отсъствието ми ”, приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР